HUIDSTUDIO DUIZENDSCHOON  - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Buiten sporten in de winter
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Buiten sporten in de winter

Buiten sporten & Huidverzorging
De winter is deze keer niet al te streng voor de buitensporters! Fietsen, hardlopen, wandelen en skeeleren..kan heerlijk zo zonder pak sneeuw!
De koudere buitenlucht, soms met wind en regen, komt op je huid en ja..dat "botst" met je opgewarmde gezichtshuid. Je kunt dan last krijgen van een drogere, schrale huid (mensen met een gevoelige huid hebben hier ook zonder sporten last van). Dé oplossing is je huid beschermen voordat je buiten gaat sporten!
Sporters zijn niet zo fanatiek in smeren voordat ze gaan sporten. Ze hebben het gevoel dat dat hun huid afsluit. Dat geldt wel voor producten waar minerale oliën in verwerkt zijn: paraffine liquidum/petrolatum. Lijkt op vaseline, dat sluit je huid ook af.
Gebruik 100% natuurlijke huidverzorging. Die producten bevatten koudgeperste plantaardige oliën. Verzorgen en beschermen en je huid kan gewoon ademen.
Welk product gebruik je dan? Weleda heeft twee superproducten. Coldcream en Calendula Weer & Wind Balsem. Coldcream bevat water, en dat kan bij flinke vorst bevriezen...Nu hoef je daar niet echt bang voor te zijn, als je na de inspanning snel naar binnen gaat. In de Weer & Wind Balsem zit geen water. Die kun je dus ook op wintersport goed gebruiken. Geschikt voor de hele familie!

Groetjes Chantal 0 Reacties op Buiten sporten in de winter:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment